Update: Grote Clubactie RHC!

8 november 2024
Update: Grote Clubactie RHC!
De Grote Clubactie is al enkele weken bezig en er zijn nu 250 loten verkocht. Ons doel dit jaar is een clubtafel. Een picknicktafel van aluminium in de RHC clubkleuren bordeaux en wit.

Als we het streefbedrag van €1000 halen wordt dat de kleinste tafel; een pupillentafel. Verkopen we meer loten dan is een grotere tafel mogelijk. Dus kom in actie en (ver)koop Grote Clubactie loten via de RHC verkooppagina: https://lot.clubactie.nl/lot/rhc-rijswijk/210547

De actie loopt nog tot en met maandag 21 november.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- waarvan 80% (= € 2,40) direct naar onze clubkas gaat! We hopen natuurlijk dat jullie je uiterste best gaan doen om zoveel mogelijk loten te (ver)kopen. Want welk team wil nu niet met een broodje knakworst of een borrelplankje aanschuiven aan zo’n prachtige clubtafel!

Online
We verkopen de loten, net als vorig jaar, alleen online.
Je kan loten kopen via de RHC verkooppagina: https://lot.clubactie.nl/lot/rhc-rijswijk/210547

Je kan deze pagina ook delen met familie, vrienden en buren via Whatsapp, Facebook en Instagram en vragen om loten voor onze club te kopen.

Op RHC hangen ook een aantal posters waar je de QRcode kan scannen om direct naar de verkoop pagina te gaan.

Prijzen winnen!
Op 6 december zal de trekking van de Grote Clubactie 2022 plaatsvinden.

De hoofdprijs is 100.000,- euro. Daarnaast zijn er nog ontzettend veel andere leuke prijzen te winnen. Zoals 2 jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq, een Keuken Kampioen cheque t.w.v. 10.000,- euro, een Matra e-bike, een 3 daagse minicruise naar Newcastle en nog honderden andere prijzen.

Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op: https://clubactie.nl

Jullie inzet is goud waard! Succes met de verkoop!!

Grote Clubactie RHC
Kees en Michellina Wouters
Bij vragen mail naar: [email protected]