SSRHC zoekt versterking!

6 september 2024
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het sportpark Elsenburg. RHC heeft vier nieuwe watervelden en de inrichting van het wielercomplex is ook flink gewijzigd.
Bij deze ontwikkeling is Stichting Sportaccommodatie Rijswijksche Hockeyclub (kortweg SSRHC) nauw betrokken geweest. Omdat SSRHC de formele eigenaar van ons clubhuis is, is SSRHC de gesprekspartner voor de gemeente als het gaat om de mogelijke bouw van een Multifunctionele accommodatie (MFA). In deze MFA komen naast de RHC ook de wielerverenigingen en de een aantal commerciƫle gebruikers.

Op dit moment is Casper Vos vanuit SSRHC bij die ontwikkelingen betrokken. Na september zal hij echter uit het bestuur treden omdat hij gaat verhuizen naar Deventer.
SSRHC is op zoek naar iemand die naast Koen Caminada, die vanuit de vereniging betrokken is, een rol wil spelen in de totstandkoming van een nieuw onderkomen voor RHC.

Dus heb je ervaring of affiniteit met huisvestingsvraagstukken en wil je graag een flinke vinger in de pap hebben bij de realisatie van ons nieuwe clubhuis, meld je dan aan bij een van de bestuursleden: Paul Voorn, Pieter van Meeteren of Remco van Oyen.
Dat kan via e-mail adres [email protected]

Bestuur SSRHC