Trainingsschema seizoen 2022-2023

TC
10 augustus 2024
Het trainingsschema voor de eerste 2 weken van seizoen 2022-2023 is bekend en gaat in vanaf aankomende maandag 15 augustus. Het nieuwe schema is te vinden op de website onder Hockey → Trainingsschema. De trainingen staan ook meteen op de goede tijd in de app.

Het schema van de week van 15 augustus is alleen bezet met de 1e teams en vanaf 22 augustus met alle teams. Wil je als enthousiast 2e of hoger team toch een weekje eerder beginnen? Dat kan natuurlijk! Train dan op dezelfde tijd als de week van 22 augustus en zorg er zelf voor dat de club dan open is (en weer gesloten wordt).

We hebben nog wel te maken met een aantal vacatures, schoolroosters die nog bekend moeten worden en nog een aantal onvoorziene omstandigheden. Daarom kunnen trainingstijden en trainingsdagen nog wisselen. We verzamelen de feedback van trainers t/m 28 augustus en maken daarna hopelijk een definitief schema voor de rest van het seizoen.

Er worden in het definitieve schema nog een aantal sproeimomenten ingepland. Overleg de komende 2 weken even samen met de trainers voor/na jouw training om ervoor te zorgen dat het veld voldoende nat is. Daarna zullen er richtlijnen en gereserveerde sproeimoment worden aangewezen in het schema.

Heel veel trainingsplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Richard Ooster en Tina Renings-Schema