Trainers en trainingsschema vanaf 13 juni

TC
8 juni 2024
De teamindelingen voor komend seizoen worden uiterlijk op 12 juni bekend gemaakt door de jeugdcommissie en 19 juni door de jongste jeugdcommissie. Vanaf 13 juni gaat de A t/m D-jeugd meteen in deze nieuwe samenstelling trainen en spelen en vanaf 20 juni ook de D-teams waarin spelers nog uit de E-lijn doorstromen. De jongste jeugd teams gaan vanaf 20 juni lekker genieten van hun welverdiende zomerstop. De A t/m D-jeugd kunnen nog doortrainen tot de zomervakantie.

Trainers 2022/2023
We zijn bijna rond met de trainers voor aankomend seizoen en daar zijn we als technische commissie erg trots op. Zoals al eerder gezegd in de technische updates hadden we al verwacht dat er nog een aantal open plekken zouden zijn en dat blijkt uiteindelijk ook zo te zijn. De trainers die we hebben vastgelegd voor komend seizoen, zullen net als de jeugdteams op uiterlijk 12 juni op de website staan.

Toch een vacature?
Als jouw team nou precies een team is waar we nog geen trainer voor hebben gevonden? Kijk dan samen binnen het team wie dit dan voorlopig even kan oppakken tot de zomervakantie en geef dat door aan de technische commissie. Bijvoorbeeld een ouder, grote broer/zus of een kennis die dit ooit eerder heeft gedaan. Dan kan iedereen die dat wil, lekker blijven hockeyen en kan jouw team alvast wennen aan elkaar.

Voorlopig trainingsschema
Bijgevoegd het 1e conceptschema van het seizoen 2022-2023. Dit kan natuurlijk nog aan alle kanten veranderen, gezien we nog niet alle trainers rond hebben en sommige trainers nog wachten op hun nieuwe rooster voor na de vakanties. Dit schema is ook de basis van het schema tot de zomervakantie.

Ben je iemand of ken je iemand die het leuk vind om training te geven? Of heb je misschien nog een goede tip? Of een vraag over trainingen of trainers? Dan kan je ons hier vinden en aanspreken op het terras of zijn we bereikbaar op [email protected].
 
Bijlage