RHC Speelwijze – Technische Update 18-4

TC
18 april 2024
Beste Rijswijksche toppers,

We mogen weer! Hoe fijn is dat? En dat op een steeds mooier wordend complex. Welke andere club in de omgeving kan nog meer zeggen dat ze vier watervelden hebben en dat elk team altijd op een waterveld speelt? De jaloerse blikken van bezoekende teams spreken boekdelen. Voor de Technische Commissie is dit een mooi moment om ook zelf een volgende stap te zetten in de begeleiding van trainers en de toepassing van de RHC Speelwijze in trainingen en wedstrijden.

Trainersjassen en coachtruien
Iedereen heeft er al een paar gelukkige trainers of coaches in zien lopen. De mooie trainersjassen en coachtruien met het RHC Speelwijze logo er op. We hopen ook zo snel mogelijk de rest van ons gilde te voorzien van een passend outfit. De boodschap die we hiermee willen geven is dat we als RHC en als TC trots zijn op deze toppers en hen hiermee de waardering geven die ze verdienen. Daarnaast vinden we dat we een professioneel en bekwaam trainerskader hebben staan, waar elke andere club met 1100+ leden (en soms groter) jaloers op zou zijn.

Trainers voor komend seizoen
We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de kwantiteit van ons trainersbestand. We merken dat we nu meestal in juni al een volledige bezetting van trainers hebben, en dat is zeker voor de wat meer gezellige teams een behoorlijke verbetering. We hebben er vertrouwen in dat we met deze hoeveelheid  een goede basis hebben om een betere match te maken tussen teams en trainers. Ook gaan we kijken welke trainers ons verder kunnen helpen met het verder toepassen van de RHC Speelwijze op onze vereniging. Met andere woorden, zo’n trui of jas is er niet voor niets!

We gaan als TC de komende weken weer hard aan de slag om de trainers voor komend seizoen in te vullen. Als je nog een tip hierover hebt of het je zelf leuk lijkt, spreek één van ons aan op RHC of stuur een mailtje naar [email protected]. Een nieuwe update volgt over 2 weken!