RHC Jeugdkamp 2022 uitverkocht!

28 maart 2024

Beste jeugdleden,

 

Zonder te overdrijven: Wat zijn die inschrijvingen hard gegaan! In 10 minuten tijd hadden 100 deelnemers zich ingeschreven en sinds vandaag, nog geen 24 uur later zijn we uitverkocht. 


Wachtlijst:


Ondanks dat we uitverkocht zijn, kun je je wel nog steeds inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst te staan voor het jeugdkamp. Mocht er zich toch iemand afmelden voor het weekend, is er een kans dat je toch mee kan. Ook hier geldt: Je aanmelding is pas zeker bij publicatie van de deelnemerslijst. 


Definitieve deelname hangt af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in de verschillende leeftijdscategorie├źn. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.


Binnenkort meer informatie!De inschrijving van het fantastische RHC-jeugdkamp is geopend! Het kamp is weer tijdens het Pinksterweekend, dit jaar van zaterdag 4 juni tot en met maandag 6 juni. Alle jeugdleden vanaf de E-jeugd t/m de A-jeugd mogen mee! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken. Zorg dat je erbij bent!

 

Inschrijven

Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier dat je hier vindt. Na het insturen van het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvang je binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging zegt nog niets over of je wel of niet mee kan op kamp. Pas wanneer de deelnemerslijst officieel gepubliceerd is, weet je of je wel of niet mee kunt. Definitieve deelname hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in de verschillende leeftijdscategorie├źn. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.

 

Kosten

De kosten van het jeugdkamp zijn 195 euro per deelnemer. Alles van dit weekend zit hierbij inbegrepen.

 

Aanvullende informatie

Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Alle aanvullende informatie die we als JOC willen delen, wordt komende weken via de e-mail, de RHC-site, Instagram en app gecommuniceerd. Voor alle vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten kun je terecht bij: [email protected].

 

Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Emma Jabroer, Joost Nieuwenhuis, Sander Oostveen, Nienke van Dommelen, Nino van den IJssel of Demi Verwoerd.

 

Nogmaals de inschrijflink