De sponsorcommissie zoekt versterking!

16 februari 2024

RHC groeit door. En daarmee groeit ook de noodzaak om zaken op en om de hockeyvelden voor alle leden goed te organiseren. De sponsorcommissie heeft als doel om de middelen bij elkaar te krijgen om de gewenste groei mogelijk te maken. En jij kunt ons helpen, want we zoeken versterking!

 

Over de sponsorcommissie

De sponsorcommissie is een actieve en betrokken commissie. Op dit moment telt de commissie 5 leden: Karen Eijgenstein, Freek van Daele, Rick de Ridder, Nino van den IJssel en Jeroen Glen. De afgelopen jaren hebben we tal van sponsoren enthousiast weten te maken voor onze vereniging. Om dit verder uit te bouwen, hebben we meer mensen nodig. Voor het onderhouden van de relatie met onze huidige sponsoren, het aantrekken van nieuwe sponsoren, voor de sponsoring van evenementen of teamkleding en voor het uitbreiden van 'De Vrienden van Rijswijk'. Je ziet: er is genoeg te doen!


Wie zoeken wij?

Ben je enthousiast en actief en wil je helpen om RHC naar een hoger plan te tillen? Dan horen we graag van je. Neem contact op met de Sponsorcommissie via [email protected].

 

Goed om te weten

Wat betekent lid zijn van de sponsorcommissie concreet qua tijdsbesteding? Dat valt best mee. Inclusief een gezamenlijke vergadering zul je gemiddeld 8 uur per maand aan de sponsorcommissie kwijt zijn. Dat levert niet alleen energie op maar ook een concreet resultaat. En dat maakt deze commissie meer dan de moeite waard om je bij aan te sluiten.


We kijken uit naar je bericht!


Met vriendelijke groet


De sponsorcommissie