We mogen weer!

TC
20 januari 2024
Beste RHC-ers,

We mogen weer! Lekker het veld op en de zaal in. We zetten als vereniging hier de komende periode op in. Iedereen de mogelijkheid geven om weer lekker te sporten en te bewegen. Bewegen is gezond, zorgt voor een uitlaatklep en voor ontspanning. We hebben naar aanleiding van dit idee bij de teams een uitvraag gedaan en bieden naast de mogelijkheid in de zaal te trainen, om ook weer lekker op het veld aan de slag te gaan.

De trainingschema’s zijn bijgewerkt en staan ook weer in Lisa. Het duurde even voordat we alle informatie bij elkaar hadden. Maar na wat gepuzzel en een hoop ge-app is alles weer soort van duidelijk en kunnen we in ieder geval komende week met deze schema’s wat structuur bieden aan elkaar. Als er toch iets nog niet helemaal helder of duidelijk is, los het dan even met elkaar op. We zijn een vereniging die we als leden zelf draaiende houden, dus help elkaar en vraag om hulp!

Als laatste nog een kleine boodschap van voorzichtigheid. Bewegen is belangrijk, maar gezond blijven natuurlijk ook. Lees daarom nog eens goed ons RHC Corona protocol door voor de richtlijnen die gelden voor ons als club op het veld, maar ook in de zaal.

Voor vragen over de zaal kan je mailen naar [email protected] en voor vragen voor trainingen op het veld naar [email protected]. Veel plezier op het veld, in de zaal en veel gezondheid toegewenst.

Namens de zaalcommissie en de technische commissie,

Oscar