Grote Clubactie - vraag je coach

7 november 2024
Van 13 teams reactie. Vraag je coach/teammanager er naar. De eerste periode van het seizoen 2013-2014 is geweest! De herfstkampioenen zijn bekend, de nieuwe poule indeling wordt gemaakt en de eerste wedstrijdronde zit er al weer op. Tijd nu ook voor de Grote Clubactie 2013.
Dit jaar heeft RHC 600 loten ingekocht. Wanneer we ze allemaal verkopen realiseren we een opbrengst van € 1.440,- netto! Deze opbrengst is voor de club.

Inmiddels hebben de coaches van alle jeugdteams een e-mail ontvangen met daarin de informatie. Wanneer je loten wilt kopen, vraag dit dan even bij je coach.

Waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?
Leden van de vereniging kunnen een aantal loten verkopen tegen een prijs van € 3,00. Deze loten worden door de club ingekocht voor € 0,60. De extra opbrengst van € 2,40 is dus voor ons allemaal (de leden)! Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000 (belastingvrij)!

Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk?
Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd)leden niet langs de deuren te laten gaan om loten te verkopen. (Het mag natuurlijk wel indien gewenst, leden kunnen dan contact opnemen voor verkoopmateriaal via [email protected])
Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, etc.

Coaches
De coaches van alle teams hebben een lijst waarop ze noteren wie hoeveel loten heeft verkocht en incasseert het bedrag (1 lot € 3,00 voor 2 loten € 6,00). Zodra een team definitief het aantal loten plus bedrag heeft opgegeven wordt er een afspraak gemaakt met ondergetekende en zal de coach de loten ontvangen. De loten zullen dan worden uitgedeeld en kan worden gegeven aan de personen die deze hebben gekocht.

Belangrijke datums
Tot 8 november hebben jullie de tijd om loten te verkopen en het aantal loten bij je coach op te geven.
Op 28 november as. zal de trekking van de Grote Clubactie 2013 plaatsvinden.
Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op:
https://clubactie.nl/
Mochten er vragen zijn dan kan je altijd even contact opnemen met Krista Vink.

Met sportieve groet, Krista Vink