De kaartverkoop voor het kerstgala gaat van start!

12 november 2024


Zaterdag 13 november om 12.00 uur begint de kaartverkoop voor het RHC kerstgala. Zoals eerder aangekondigd starten we met een presale exclusief voor leden. Vanaf zondag 21 november kunnen ook niet-leden (ouders van spelers) kaarten kopen. Hoe bemachtig je een felbegeerd toegangsbewijs voor dit spetterende roaring twenties feest? De simpele regel geldt: op=op. Wees er dus snel bij!

 

Kaarten zijn tijdens de presale alleen te koop via de RHC app. De kosten per kaartje zijn € 22,50. Per lid mogen er maximaal 2 kaarten besteld worden. Om kaarten te bestellen ga je rechtsonder in de RHC-app naar ‘Meer’ (…). Je klikt vervolgens op evenementen. Hier vind je het evenement ‘kerstgala 2021’. Neem je een introducé mee (partner, vriend of vriendin), vermeld dan bij de opmerkingen de naam van die persoon. Betaling gaat ook via de app.


We zijn ons ervan bewust dat de nieuwe coronamaatregelen onzekerheden met zich meebrengen. We hopen dat ons evenement door kan gaan. Zo niet, dan krijg je uiteraard het geld weer terug. Dus laat dit vooral geen belemmering zijn om je nu alvast aan te melden!

 

De belangrijkste informatie nog even kort samengevat:

 

Kerstgala RHC: 18 december 2021

Start 19.30 uur, begin feest 20.30 uur (deuren dicht), einde 00.00 uur

Dresscode: The roaring 20s! Denk aan The Great Gatsby, Peaky Blinders

Max 2 kaarten per persoon. Kosten: € 22,50 p.p.

Toegang alleen met een geldige QR-code 

 

 

Let’s celebrate the 20s! 

 

Hartelijke groet

 

Het kerstgala comité