Loten Grote Clubactie On-line te koop 2021

17 november 2024
Ons RHC-doel is helaas nog ver weg. Met de opbrengst van de lotenverkoop kunnen we de RHC-Tribune bewerkstelligen. Steun de club en koop de loten van de Grote Clubactie.Zoals ieder seizoen heeft RHC ook dit jaar de loten voor de Grote Clubactie ingekocht: 800 loten in totaal. De opbrengst is voor onze eigen vereniging, de Rijswijksche Hockeyclub, en dus voor ons allemaal!
In 2020 hebben we met succes een RHC-speeltuin bij elkaar gespaard.

Ook dit jaar hebben wij wederom een gezamenlijk RHC-doel: de RHC-Tribune!

Hoe meer loten wij allen verkopen, hoe hoger de opbrengst en hoe meer tribunes om onze vier velden heen! Dit jaar verkopen wij de GCA-loten elektronisch.

Klik AUB op de volgende link om RHC te steunen:

https://lot.clubactie.nl/lot/rhc-rijswijk/210547

Voor diegene die nieuw zijn: waarom doen we mee en hoe gaat deze actie in zijn werk?Leden van onze vereniging kunnen loten (ver)kopen voor €3,00. Deze loten worden door de club ingekocht voor €0.60. Het verschil van €2,40 is dus voor ons = de club = de leden! Voor mensen die loten kopen zijn er hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000 (belastingvrij)!Hoe gaat het voor onze leden in zijn werk? Wij kiezen er als vereniging voor om onze (jeugd)leden niet langs de deuren te sturen om loten te verkopen (het mag natuurlijk wel, voor verkoopmateriaal kunnen leden contact opnemen via [email protected]). Ons idee is dat ieder lid 1 of 2 loten (meer loten mag natuurlijk altijd) verkoopt aan zijn papa, mama, oma, opa, tante, oom, buurman, etc.. 1 lot €3,00 voor 2 loten €6,00.

Op 08 december as. zal de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaatsvinden. Voor een overzicht van de prijzen of meer informatie over de actie kijk op:
https://clubactie.nl

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunnen jullie altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,
Susan Jansen-Chew
[email protected]