Gezocht: Communicatietalent voor de Technische Commissie

TC
12 oktober 2024
Vind jij het leuk om samen met de Technische Commissie (TC) de RHC Speelwijze op een leuke en interactieve manier neer te zetten binnen de vereniging? We zoeken iemand die de TC kan helpen bij het samenstellen, schrijven, knutselen, knippen en plakken van communicatie uitingen zoals video’s, infographics en nieuwsberichten.

De RHC Speelwijze hebben we om een drie redenen binnen onze vereniging neergezet:
Ten eerste om met elkaar dezelfde hockeytaal te spreken. Hierdoor kunnen we elkaar makkelijker begrijpen als we praten over wat we zien bij wedstrijden, trainingen of oefeningen.
Ten tweede willen we dat Rijswijkers met vertrouwen in het veld staan. Dit stimuleren we door de spelers via acht tactische principes hun eigen kwaliteiten te laten ontdekken en deze toe te passen op het veld.
Ten derde proberen we dit via het natuurlijke groeiproces van kinderen te doen. We werken allereerst aan het zelfredzaam maken van kinderen in het veld, om vervolgens met één en daarna met meerdere teamgenoten of tegenstanders te hockeyen.

Vind jij dit een leuk onderwerp om mee aan de slag te gaan en lijkt het jou (of iemand die je kent) leuk de RHC Speelwijze ècht tot leven te brengen binnen de vereniging door gave en interactieve communicatie? Of zoek je nog een goed idee voor een (maatschappelijke) stage voor studie/school en lijkt je dit leuk? Mail dan naar [email protected] en dan nemen we contact met je op!

PS. Een overzicht van de RHC Speelwijze vind je in de bijlage!

 
Bijlage