Van de voorzitter 13-02-2013

9 februari 2021
Met gepaste trots schrijf ik deze "Van de voorzitter” op de nieuwe website. De nieuwe site ziet er geweldig uit en is door de koppeling met LISA (ons ledeninformatiesysteem) zeer interactief geworden. Het neemt onze vrijwilligers die zich bezighouden met wedstrijdschema's, arbitrage en baropstellingen veel werk uit handen.
 
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de totstandkoming van deze site. Herman van Belkom bedacht het basisontwerp en verder hebben Lisette van der Kallen, Patrick van Hijkoop, Dorien van Meeteren, Jeroen Bakker en Guido van der Sluijs zich uitgesloofd om tot dit mooie resultaat te komen. Dames en heren gefeliciteerd! Ik denk dat jullie trots mogen zijn op wat er nu staat.
 
Waar we natuurlijk ook trots op zijn, is op onze zaalkampioenen. Tijdens het schrijven van dit stukje waren er al zes bekend en zijn er nog negen teams in de race om het kampioenschap. Gezien het aantal teams dat we inschrijven en de omvang van de poules mochten we rekenen op 5 á 6 kampioenen. We zitten al jaren boven het gemiddelde en mogen ons dus met recht een zaalhockey club noemen.
 
Aanstaande zaterdag om 16.00 gaan we de kampioenen huldigen, waarna we een après zaalhockey borrel organiseren. Ik hoop jullie daar weer massaal te kunnen begroeten.
 
Met sportieve groet,
Geert-Willem van Weert
Voorzitter