Verslag bestuursvergadering 14 september 2021

17 september 2024
Na een tijdje geen VOG-administrateur te hebben heeft Elise 3 vrijwilligers gevonden die dit willen oppakken. Welkom Madelon, Gemma en Krista, fijn dat jullie dit willen oppakken.
Vanaf dit weekend gaat er weer tapbier geserveerd worden, de flesjes Heineken blijven.

Nog meer goed nieuws er is een opvolger voor Floortje gevonden. Feline de Vries zou het graag willen overnemen van Floortje. Feline is al secretaris geweest bij een studentencorps in Tilburg en heeft de nodige ervaring. Feline wordt op de ALV op 28 september voorgedragen.

Patrick Dekker heeft besloten om te stoppen in de barcommissie en sponsorcommissie. Wij als bestuur willen Patrick bedanken voor zijn harde inzet voor de afgelopen jaren. We hopen je nog vaak langs de lijn te zien en je bent altijd welkom op de club.

Ook zijn wij nog opzoek naar een barhoofd. Als barhoofd begeleid je de ouders die bardienst hebben zodat de bar- en keukenwerkzaamheden soepel verlopen. Een shift duurt ca. 2,5 uur per keer, en je wordt 3 à 4 keer per hockeyseizoen ingezet (hoe meer barhoofden hoe minder vaak je wordt ingezet). De shifts van 2,5 uur op zaterdagen zijn tussen 7:45 -10:00 en 10:00 - 12:30 uur, je wordt zoveel mogelijk tijdens de wedstrijden van je kind(eren) ingeroosterd. Op zondag (Kabouters en Benjamins) is de shift van het barhoofd gedurende de training (een kwartier voor aanvang van de training tot 11:00 uur). Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden, stuur dan een mail naar [email protected] We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Op 3 oktober wordt er een clinic georganiseerd voor jongens in de leeftijdscategorie 5 t/m 9 jaar die willen kennismaken met hockey. Ken jij nog vriendjes, buurjongens of broertjes die misschien willen hockeyen maar het nog niet weten of willen kijken of ze het leuk is (wat het natuurlijk is), laat ze dan snel inschrijven voor de clinic. Stuur vóór 25 september een mail naar Natasha Vink, [email protected]. Vemeld je naam en geboortedatum.