De velden zijn geopend!

7 september 2021
Prachtig weer, een grote opkomst en heerlijke hapjes en drankjes. Oude tijden herleefden op RHC, tijdens het drukbezochte feest rond de opening van de nieuwe velden op 4 september jl.

 

Al ruim voor 11:30 uur verzamelden zich tientallen kinderen (en stiekem ook heel wat volwassenen!) om op de foto te gaan met Piens Sanders. Er werd zelfs een oefenwedstrijd iets eerder voor afgefloten. Pien vond het zó gezellig op RHC, dat zij heeft aangeboden om later dit seizoen een jeugdclinic te komen doen. Daar gaan wij haar zeker aan houden! 

 

Later op de dag was Becca Waarsenburg de gelukkige winnaar van het door Pien gesigneerde Olympische trainingsshirt. Eva Zwarts was helaas niet meer aanwezig, maar via één van haar teamgenootjes ontvangt zij deze week de gesigneerde Brabo stick.

 

Alles was tot in de puntjes georganiseerd door de Sponsorcommissie. Toen het feest om 12:00 uur 'officieel' van start ging, ontstond al snel een lange rij bij de stand van Intersport. De prachtige nieuwe wedstrijdshirts vonden gretig aftrek. En ook de RHC merchandise van Screenhouse bleek een schot in de roos. Op veld 1 was het de hele middag een drukte van belang op de pannaveldjes, de snelheidsmeter, de stormbanen en de Smartgoals. Rick de Ridder had veel vrijwilligers bij elkaar geroepen, die deze activiteiten perfect hebben begeleid. Dank jullie wel daarvoor!

 

De sponsoren die RHC de komende jaren ondersteunen, werd één voor één verzocht om op het podium de sponsorovereenkomst te ondertekenen. Onder een dankbaar applaus van de vele aanwezigen, stonden Brabo Hockey, Haagclean, Intersport, KoffieMax, Rabobank en Refresco terecht in de spotlights. 

 

Tot hun verrassing werden ook Ilse Smit en Friso Worries naar voren geroepen. Zij ontvingen een welverdiende blijk van waardering, voor het vele werk voor RHC dat zij beiden de afgelopen jaren hebben verricht. Tijdens haar bedankje, deed Ilse een oproep aan iedereen die RHC een warm hart toedraagt, om ook de vereniging als vrijwilliger te helpen. Een oproep die wij van harte ondersteunen!  

 

Het hoogtepunt van de middag was de officiële opening van Veld 1. Nadat mooie woorden waren gesproken door onze voorzitter, Remco van Oyen, en de verantwoordelijk wethouder Sport, Bjorn Lugthart, was het de beurt aan 4 jeugdleden om de ceremoniële eerste ballen in het goal te slaan. Aan het officiële gedeelte van de dag kwam hiermee een einde, maar het bleef nog lang onrustig aan De Lange Kleiweg!