Verslag bestuursvergadering 31 augustus 2021

2 september 2024
Het bestuur heeft besloten om na elke vergadering een stukje te plaatsen voor de leden zodat we transparant naar de leden communiceren wat er wordt besproken in de vergaderingen.

De sponsorcommissie is langs geweest bij het bestuur om de planning van de opening van veld 1 as zaterdag 4 september te bespreken. Sponsorcommissie alvast bedankt voor jullie inzet voor de organisatie van dit grote evenement. Op 7 en 8 september zijn de coachavonden die georganiseerd worden door de Jongste Jeugd en de Jeugdcommissie. Op 15 september is er een workshop sport EHBO; hier zijn nog plekken voor beschikbaar. Wij als Bestuur vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen hieraan deelnemen om een verschil te kunnen maken langs het veld indien dit nodig is. Tijdens de tweede training van de Benjamins en Kabouters op 19 september verwelkomen wij alle nieuwe ouders! Een mooie start van het seizoen. Wij hebben er zin in!

In het bijzonder willen wij Joost Hietbrink verwelkomen als nieuwe jongste jeugdvoorzitter en wensen hem veel plezier.

De aankondiging voor de financiĆ«le ALV op dinsdag 28 september is er ook uitgegaan. Mocht je hem niet hebben ontvangen en je wilt er wel bij zijn dan kan je mailen naar [email protected]

Het bestuur