De nieuwe wedstrijdshirts zijn binnen!

27 augustus 2024
Goed nieuws: onze nieuwe wedstrijdshirts zijn binnengekomen bij Brabo Hockey! Vanaf 1 september aanstaande kun je jouw shirt ophalen in de winkel van Intersport Twinsport, aan de Grote Marktstraat 135 in Den Haag. Intersport is 7 dagen per week geopend. Meer informatie vind je hier. 

Niet betalen in de winkel
Het wedstrijdshirt kost slechts € 10,00. Betalen doe je niet in de winkel. Het bedrag wordt binnenkort eenmalig verrekend, tegelijk met de jaarlijkse contributie. 

Beperkte uitgifte shirts 4 september
Tijdens de feestelijke opening van het seizoen op 4 september zal Intersport ook aanwezig zijn met een stand. Houd er wel rekening mee dat het aantal shirts dat op deze dag beschikbaar is, beperkt zal zijn. Er geldt dus: op = op! 

Ledenkorting bij Intersport
Wanneer je je wedstrijdshirt gaat ophalen en lid wordt van de CLUB APP (gratis te downloaden in Google Play store of App store) dan ontvang je direct als welkomstgeschenk een coupon van Intersport voor een korting op elk artikel in het filiaal. Met de app spaar je van iedere aankoop 2,5% van het aankoopbedrag als korting op een volgende aankoop. 

Alle leden van RHC ontvangen bij Intersport 30% korting op de adviesverkoopprijs van hockeykleding van BRABO en éénmaal per jaar 25% korting op de adviesverkoopprijs van een stick van BRABO of PRINCESS. Let op, deze kortingen zijn niet overdraagbaar en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 

Spaar mee voor RHC
Met de CLUB APP spaar je niet alleen voor korting op je volgende aankoop bij Intersport. Ook spaar je voor RHC! Daar hoef je niks voor te doen. Iedere keer dat jij iets koopt, of het nu hockey-artikelen zijn of iets anders, spaart Intersport ook 2,5% van jouw aankoopbedrag voor RHC. Het saldo dat onze leden op deze manier sparen, kunnen wij aan het eind van het jaar besteden aan materialen voor onze vereniging. 

Download dus de CLUB APP en meld jezelf aan! De supereenvoudige activatiecode die je hierbij moet gebruiken, is: rhc (allemaal kleine letters).