Seizoensopening zaterdag 4 september! Wees erbij!

25 augustus 2024

Beste RHC’er,

 

Kom op zaterdag 4 september naar RHC voor de feestelijke opening van het seizoen!

 

Op RHC weten we hoe je een feestje moet vieren. En dus pakken we dit jaar groots uit op zaterdag 4 september. Met onze leden en hun familie, onze sponsoren en in aanwezigheid van de regionale pers vieren wij de start van het nieuwe hockeyseizoen!

 

Het programma is als volgt:

 

12:00 uur: opening van de feesttent 

14:00 uur: ceremoniële ondertekening van samenwerkingsovereenkomsten

16:00 uur: officiële opening van Veld 1 

17:00 uur: sluiting

 

In de feesttent zorgt DJ Ferry er voor dat de feeststemming er snel in komt! Sligro, Heineken en KoffieMax zorgen hier voor heerlijke hapjes en drankjes. Intersport en Brabo Hockey zijn aanwezig met hun hockeycollectie en voor RHC merchandise kun je terecht bij Screenhouse. Wil jij ook iets extra’s doen voor onze vereniging? Meld je dan bij de stand van De Vrienden van Rijswijk. 

 

Op veld 1 organiseren we vanaf 13:00 uur leuke hockey-activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan zijn of haar hockeyskills testen met Smartgoals, op stormbanen, snelheidsmeter en pannaveldjes. Let op: op ons gloednieuwe veld zijn hockeyschoenen verplicht. 

 

Vanaf 14:00 uur ondertekenen we in de feesttent de samenwerkingsovereenkomsten met Brabo Hockey, Dekkers Slaapcomfort, Haagclean, Intersport, KoffieMax, Rabobank en Refresco. 

 

Om 16:00 verricht onze voorzitter Remco van Oyen de officiële openingshandelingen voor Veld 1. 

 

Win een gesigneerde stick van Pien Sanders!

Een feest is geen feest zonder een tombola. Dit keer met een wel héél bijzondere hoofdprijs: een Brabo stick die is gesigneerd door Pien Sanders, verdedigster van het gouden Nederlands Team dat dit jaar zowel de Europese-, als de Olympische hockeytitel veroverde! 

 

Kom ook!

Zaterdag 4 september wordt dé dag waarop wij elkaar na lange tijd weer zullen zien. Zorg dat je er bij bent. RHC is een echte familievereniging, dus iedereen is uitgenodigd. Neem gerust je familie en vrienden mee. 

 

 

 

 

 
Bijlage