Nieuwsbericht herinrichting Sportpark Elsenburg #8

7 augustus 2024
De eerste mijlpaal is bereikt! Met ingang van vrijdagmiddag is ons eerste waterveld door aannemer aan RHC vrijgegeven voor trainingen en oefenwedstrijden. Nog een aantal kleine details worden in de komende weken gerealiseerd en ook zal het veld officieel worden gekeurd. De nieuwe doelen en dug-outs worden eind augustus verwacht. De dug-outs worden dan aan de middenpadzijde in het hekwerk ingepast. Komende week worden de tribunes door heren 1 naar de lange zijde verplaatst en als veld 4 begin september is vrijgegeven wordt ook de videotoren weer teruggeplaatst.

De beregening wordt nu nog op de ‘oude’ manier met een sleutel op de kast bij veld 1 ingeschakeld. Dit verplaatst binnenkort naar een paneel in het clubhuis. Voor de aansturing van de nieuwe LED verlichting van veld 1 is dit paneel al boven de lage bar gerealiseerd.

Ten slotte. Het verzoek aan alle teams om alle ballen die over de ballenvanger op veld 4 worden geslagen aan het einde van de training door één teamlid op te laten halen. Veld 4 is nog in aanleg en zodoende beperken we de vervuiling van het waterveld met grondmaterialen van veld 4.

Heel veel hockeyplezier en wees zuinig op dit mooie eerste nieuwe waterveld!

Namens de projectgroep herinrichting Sportpark Elsenburg,
Frank Gubbens
[email protected]