Nieuwsbericht herinrichting Sportpark Elsenburg #7

30 juli 2024
Tijd voor een nieuwe update want er is inmiddels veel nieuws te zien. De nieuwe lichtmasten zijn langs veld 1 en 4 geplaatst, het extra pomphuis voor het water op de velden is geïnstalleerd, de buffers achter de garageboxen zijn verder verdiept en ook de contouren van veld 3 worden langzaam zichtbaar. Deze week is de dempende tussenlaag voor veld 1 opgeleverd en goedgekeurd en maandag wordt er gestart met het leggen van het tapijt.

Naast dit goede nieuw is er helaas ook minder goed nieuws. De planning is onder andere door de leveringsproblemen van de nieuwe kunstgras tapijten verder vertraagd tot oktober. We hebben met de Gemeente afgesproken dat RHC ten alle tijden vanaf de laatste week van augustus 3 kunstgrasvelden tot haar beschikking heeft.
Dit betekent dat na de oplevering van veld 1 en veld 4 de velden 2 en 3 niet gelijktijdig kunnen worden aangepakt.

Hierbij de planning per vrijdag 30 juli:
  • Veld 1 is beschikbaar vanaf vrijdag 6 augustus (e.e.a. afhankelijk van het weer)
  • Nieuw veld 4 is beschikbaar vanaf 3 september
  • Huidig veld 2 is beschikbaar tussen 13 augustus en 3 september en het vernieuwde veld 2 is beschikbaar vanaf 25 september
  • Oud veld 3 is beschikbaar tot 25 september en het nieuwe veld 3 is beschikbaar vanaf 22 oktober


Tenslotte hebben we via de Gemeente aan aannemer dringend verzocht alle voorbereidende werkzaamheden zo veel als mogelijk voor eind augustus af te ronden zodat we met een enigszins opgeruimd complex en beperkte overlast van de werkzaamheden aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Namens de projectgroep herinrichting Sportpark Elsenburg,
Frank Gubbens
[email protected]