We proudly present: Intersport

9 juli 2024

De verenigingskleding van RHC is voortaan exclusief verkrijgbaar bij onze nieuwe partner Intersport Twinsport Den Haag-City. Met een ruim assortiment topmerken en uitstekende service- en garantievoorwaarden is dit the place to be voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft.


Intersport Twinsport Den Haag-City is gevestigd aan de Grote Marktstraat 135 in Den Haag. De getrainde verkopers staan je graag te woord met vakkundig en deskundig advies over alle artikelen!

In de winkel zal RHC een presentatiehoek krijgen, waar het wedstrijdtenue en overige clubkleding verkrijgbaar is. Uiteraard is een ruim assortiment artikelen van Brabo Hockey op voorraad. En wat er eventueel niet is, wordt gewoon voor je besteld.

 

Download de app voor extra korting

De winkel in Den Haag is 7 dagen per week geopend. Via de speciale CLUB app van INTERSPORT die je gratis kunt downloaden in de Google Play store en de App store. Met deze CLUB app spaar je voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT: 


 

  • Op al je aankopen spaar je 2,5% van je aankoopbedrag als VIP-saldo;
  • Het VIP-saldo dat je bij elkaar spaart, kun je inwisselen voor korting op je volgende aankoop;
  • Je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve acties van INTERSPORT;
  • Je bent altijd op de hoogte van aanbiedingen en de nieuwste collecties.


Spaar mee voor RHC

Met je aankopen spaar je niet alleen voor korting voor jezelf. Ongemerkt en zonder kosten voor jou, spaar je ook voor RHC! Op elke aankoop die jij doet, ongeacht of het nu hockey-artikelen betreft of een andere sport, spaart INTERSPORT 2,5% van jouw aankoopbedrag voor RHC. Het saldo dat onze leden op deze manier sparen, kan RHC aan het eind van ieder jaar besteden aan goederen voor de vereniging! Download dus de app en meld jezelf aan!


De supereenvoudige activatiecode die je hierbij moet gebruiken, is: rhc (allemaal kleine letters).


Hoe je je kunt aanmelden, lees je hier.