We proudly present: Brabo Hockey!

1 juli 2024

Met ingang van 1 juli 2021 heeft RHC een nieuwe hofleverancier voor onze wedstrijdshirts en overige hockeykleding; Brabo Hockey! De voorbereidingen zijn in volle gang. Over het shirt, de leverdatum en de manier waarop iedereen aan een nieuw shirt kan komen, zullen we jullie de komende weken verder gaan informeren. Houd dus de website goed in de gaten voor het laatste nieuws!

 

Het merk

Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met vernieuwende technologieën, een uitgebreide stickrange en een compleet pakket accessoires met trendy designs, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. Niet voor niets kiezen nationale en internationale tophockeyers voor Brabo!


Brabo maakt deel uit van Kubus Sports. Naast Brabo Hockey is Kubus Sports de eigenaar van nog veel meer sportmerken, waaronder het bekende hockeymerk Princess en Shock Doctor, dat bekend staat om kwalitatief hoogwaardige bitjes. Maar ook de ski’s van Elan vallen onder Kubus, net als de snowboards van Nitro en bekende watersportmerken als Naish en O’Brien.

 

Meer wedstrijdkleding

Naast de wedstrijdshirts, worden door Brabo ook broekjes, rokjes en kousen geleverd. Uiteraard in onze bordeaux/witte verenigingskleuren. Deze veranderen immers niet. Alleen het wedstrijdshirt is vernieuwd.


Brabo zorgt er de komende jaren ook voor dat 6 selectieteams van RHC worden voorzien van volledige teamoutfits. Dit betreft Dames 1, Heren 1, Meisjes A1, Jongens A1, Meisjes B1 en Jongens B1.


Ook heeft Brabo een uniek keepersshirt geproduceerd voor RHC. De input hiervoor is geleverd door een keeperscommissie onder aanvoering van Felix Dorst. RHC is straks misschien wel de enige hockeyvereniging in Nederland met een volledig eigen keepersshirt!

 

Teamsponsoring

Wil je een team van RHC sponsoren? Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden om de overige teams te sponsoren op onze pagina Teamsponsoring.


Ledenkorting

Alle leden van RHC profiteren van de samenwerking met Brabo. Op hockeykleding van Brabo ontvangen onze leden standaard 30% korting op de aanbevolen verkoopprijs. Daarnaast krijgen onze leden ieder jaar 25% korting op de aanschaf van een stick van Brabo of Princess.

 

Deze kortingen worden aangeboden door Brabo en lopen in samenwerking met onze nieuwe partner Intersport, via een speciale app. Hierover volgende week meer.