Nieuwsbericht herinrichting Sportpark Elsenburg #4

27 mei 2024
De tijdelijke huisvesting De Spartaan krijgt gestalte en de videotorens, tribunes en reclameborden langs veld 1 en 3 zijn door heren 1 verwijderd en in het depot opgeslagen. Aannemer CSC is vorige week maandag gestart met haar werkzaamheden en deze week worden de bouwketen en de tijdelijke opslagruimtes voor materialen middels bouwhekken op het gras rondom de parkeerplaats gerealiseerd.

In de vorige update hebben we jullie bericht over het archeologische onderzoek onder een deel van het nieuwe veld 3 met als gevolg een vertraagde veldaanleg. Inmiddels is de aangepaste planning beschikbaar en ziet deze er als volgt uit:

  • Het nieuwe veld 4 wordt als eerste opgeleverd en is beschikbaar vanaf 19 juli
  • Veld 1 is beschikbaar tot 21 juni en weer vanaf 9 augustus
  • Veld 2 is beschikbaar tot 28 juni en weer vanaf 16 augustus
  • Oud veld 3 is beschikbaar tot 12 juli en het nieuw veld 3 is beschikbaar vanaf 23 augustus
Kortom, alle velden zijn ruim voor aanvang van de nieuwe competitie gereed zodat we ons goed kunnen voorbereiden op de start van het nieuwe seizoen. Zie ook bijgevoegde visuele weergave van de beschikbaarheid van de velden.

Door deze nieuwe planning wordt morgen (donderdag) al gestart met het verwijderen van de lichtmasten van veld 1 en 2 aan wielerbaanzijde. Dat betekent dat veld 1 en 2 totdat de veldrenovatie start alleen aan de clubhuiszijde kan worden verlicht. Het trainingsschema is hierop al aangepast en gelukkig gaat de zon pas om 21.45 uur onder!

Namens de projectgroep herinrichting Sportpark Elsenburg,
Frank Gubbens
[email protected]
 
Bijlage