RHC en Joost van Nes verlengen samenwerking

19 mei 2024
Joost van Nes blijft het seizoen 2021/2022 verbonden als trainer/coach van heren 1 van de Rijswijksche Hockey Club. Naast het trainen en coachen van heren 1 blijft hij betrokken bij de begeleiding van de trainers van Jongens A1 en B1 en net als dit seizoen zal hij zijn kennis en kunde blijven doorgeven op de RHC trainercafés en de dit seizoen geintroduceerde demotrainingen op het veld.

Joost van Nes "Het is jammer dat na onze sterke start het seizoen officieel is beëindigd. Vanaf het begin hadden we een stijgende lijn te pakken en leerden we nog iedere week bij wat er van je als individu of in teamverband verwacht wordt. De jonge jongens kenden een bijzonder goede start en de ervaren kern is fanatieker en gedrevener dan ooit. We kijken er naar uit om weer wedstrijden te spelen; we willen weten waar we staan, winnen en leren van onze fouten. Tot slot ben ik blij dat de groep bij elkaar blijft volgend seizoen, we zijn een hechte groep die ondanks de omstandigheden het beste ervan hebben gemaakt. Dit zonder plezier te verliezen in het spelletje en te gaan luilakken.”

RHC is erg tevreden over de samenwerking en kijkt uit naar een volledig seizoen met deze sterke selectie. "We zijn als vereniging erg benieuwd waar we naartoe kunnen met dit team als ze een volledig seizoen spelen. Daarnaast kijken we ook uit naar de doorstroming van de sterke jongens A1 lichtingen die er aan komen en dat heren 1 daar nu zelf een actieve rol in gaat spelen. Ze gaan waarschijnlijk komend seizoen een aantal teams trainen of coachen in de jongenslijn en met zo’n betrokken eerste team zijn we als RHC bijzonder content.” aldus bestuurslid Oscar Reiche.