Lustrum geslaagd!

21 april 2024
The day after!

Een heel bijzonder lustrum: de Rijswijksche Hockey Club 90 jaar.
Feestelijk gevierd op digitale wijze, een uniek evenement!

Toen we 1.5 jaar geleden begonnen aan het voorbereidingen voor ons lustrum hadden we nooit kunnen denken hoe het zou uitpakken. Grootse plannen voor een heel groot feest op RHC. Eten, drinken, verenigen, ontmoeten, dansen en swingen. Helaas werd het door Covid-19 helemaal anders...

Maar wat een inspanning is er de afgelopen weken geleverd door de lustrumcommissie om de 90e RHC-verjaardag toch bijzonder te maken! Alles is uit de kast gehaald om er een feestje van te maken.

Er zijn zaterdag hele mooie prijzen verdeeld en de winnaars zetten we graag in het zonnetje. Bij de bingo hebben gewonnen: Bibian Dekkers (MD2), Karlijne Jol (MD2), Enzo Spaans (JE1), Mels van der Maarel (JC2) en Sanne Swart (MF4).Bij de pubquiz zijn Feline de Vries (Dames 3), Ryan Perry, Valerie Krisman (Dames 4) en Bente de Haan (Dames 4) in de prijzen gevallen. Wij danken Sport 2000 Voorburg, Villa la Ruche, Rijswijk Gym, Akihito en Subway voor het aanleveren van de prijzen!

Als laatste zetten wij de familie Guns in het zonnetje: zij hebben een geweldig filmpje ingestuurd hoe zij RHC ervaren. De 90-jaar-RHC-film komt binnenkort op de website te staan om nogmaals te bekijken. Fam Guns, van harte gefeliciteerd! Jullie winnen een cadeaubon van Sport 2000 Voorburg ter waarde van €25,00.

Wij danken in het bijzonder Coen van Rooijen voor het openstellen van zijn bedrijfspand in Voorburg om de uitzending van afgelopen zaterdag live te kunnen uitvoeren. Daarnaast danken wij het geweldige presentatie-duo Joost van Rijn en Nino van den IJssel. Mannen, wat hebben jullie er een mooi RHC-feestje van gemaakt!

Ook achter de schermen is er heel hard gewerkt om dit digitale feestje mogelijk te maken. Wij zijn dan ook de gehele lustrumcommissie dankbaar hiervoor. Dus lieve Erik, Ann-Marie, Patrick, Coen, Mirjam, Jelmer en Rosita: dank!
Zonder jullie was dit digitale event nooit zo geslaagd geweest.

En dan zit het er nog niet op! Want wij zijn afgelopen zaterdag ons lustrumjaar ingeknald wat betekent dat we nog steeds streven naar een heel groot feest in april 2022. Tevens hebben jullie tijdens de uitzending de nieuwe wedstrijdshirts mogen bewonderen, waar wij vanaf september 2021 op de velden in zullen shinen.

Wij kijken vol vreugde terug naar afgelopen zaterdag. Wat was de voorbereiding spannend maar wat was de avond toch mooi! Zoveel (oud)-leden, ouders, sponsoren en andere aangeslotenen, die de moeite hebben genomen om hieraan deel te nemen. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst.

Wij sluiten af met een grote glimlach op ons gezicht. Blijf vooral gezond en een beetje lief voor elkaar!

Met sportieve en feestelijke groet,

Elise Réparon en Romi Bloem
Bestuursleden Organisatie

P.S. Heb je het lustrumfeestje moeten missen? Je kunt de volledige stream via de volgende link terugkijken, veel plezier!
https://woningbouwersnl.webinargeek.com/watch/replay/919539/ecad7895071c1ddc9f8592b78d9acacd/