Masterclass Verdedigen voor BCD-jeugd

TC
8 november 2024
UPDATE: We zijn vol. De aanmeldingen voor 15, 22 en 29 november zijn gesloten. // Wil je leren verdedigen en druk zetten van de toptrainers van RHC? Wil je goed opgesteld staan dat je elke bal makkelijk kan onderscheppen? Of dat je van die vervelende technische aanvallers simpel de bal kan afpakken? Of dat je iemand zo onder druk zetten dat ze in blinde paniek de bal maar wegspelen? Als je de D, C of B-leeftijd hebt, schrijf je dan vanaf morgen in voor de masterclasses verdedigen op zondag 15, 22 of 29 november! Dit kan achter de inlog via de website of de app (instucties onderaan dit bericht).

Je krijgt deze zondagen dan 1 uur specialistische training, van 11.00–12.00 uur of van 12.00-13.00 uur, van de trainers van Heren 1, Dames 1 en Jong Heren 1. We zorgen ervoor dat elke zondag anders is, dus de echte liefhebbers kunnen zich 3x inschrijven. Ben je alle 3x geweest? Dan krijg je van ons uiteraard nog een klein aandenken voor je inzet en kan je aan je team laten zien dat je nu een van de topverdedigers van RHC bent.

We delen de groepen in na de inschrijvingen, zodat iedereen zo veel mogelijk bij sporters van hetzelfde niveau zit. Deze groepen zullen op de vrijdag of zaterdag voor de desbetreffende masterclass publiceren achter de inlog. We delen in op spelniveau en beleving, zodat voor iedereen de plezier, uitdaging en veiligheid even groot is. We zullen in verband met de gezondheid van trainers en sporters deze vaste groepen niet tijdens deze training wisselen en de groepen blijven bij dezelfde trainers. Verder gelden alle overige richtlijnen uit het RHC Coronaprotocol nog en deze zijn hier in te zien.

We hebben vanuit de RHC Speelwijze 3 verdedigende spelprincipes gedefinieerd, die in 3 logische stappen beschrijven hoe je als individu en uiteindelijk als team een goede verdedigende tactiek neerzet. Deze 3 spelprincipes gaan over het ‘Initiatief’ pakken, vanuit jouw ‘Sterke’ punten verdedigen en vooral ‘Samen’ doen. Kijk hier het introductiefilmpje van de RHC Speelwijze indien je hier meer over wilt weten. Wil je Rick zijn tips en uitleg horen over het aanvallend spelprincipe ‘Doelgericht’, klik dan hier. Binnenkort lanceren we het kennisplatform, waarin al deze informatie gebundeld te lezen en te kijken is.

Tot zondag!

Joost (Heren 1)
Willem (Dames 1)
Maarten (Jong Heren 1 en Jongens A1)


=======================================================
Aanmelden kan:
- door in te loggen*** op de website, klik vervolgens bovenin op "Club" en dan op "Evenementen";
- via de RHC-app***. Kies in het Home-scherm rechtsonder voor "Meer" en vervolgens op "Evenementen".

***Uiteraard wel inloggen met de gegevens van het betreffende B-, C- of D-lid.