RHC speelt geen KNHB zaalcompetitie

22 oktober 2024
Het bestuur van RHC heeft besloten om de inschrijving van alle jeugd- en seniorenteams voor de zaalcompetitie in te trekken. We houden voorlopig nog wel de trainingsuren in de zaal aan, zodat als het van de overheid mag, we nog wel zaaltraining kunnen aanbieden.

De KNHB heeft na het sluiten van de inschrijvingen aan het bestuur aangegeven dat er veel andere verenigingen waren afgehaakt. Op basis van deze kennis bleef er in onze ogen een te klein aantal clubs over om voor RHC teams een leuke competitie te spelen. Het financiƫle risico heeft ook meegespeeld in onze afweging. Bij het terugtrekken uit de KNHB zaalcompetitie, of als het landelijke verbod op competitiewedstrijden zich zou doorzetten, zouden we ons inschrijfgeld niet terugkrijgen.

Dit alles bij elkaar leidt ertoe dat wij dit seizoen geen KNHB zaalcompetitie gaan spelen. Wat gaan we dan wel doen tijdens de zaalperiode? Dat is geheel afhankelijk van de Coronamaatregelen die nog zullen volgen deze winter. We zullen in ieder geval alle jeugdteams inschrijven voor de midwintercompetitie op het veld welke in januari start. Meer informatie volgt als er meer bekend is over de midwintercompetitie.