Nieuwe Coronamaatregelen (m.i.v. 14 oktober)

15 oktober 2024
Als gevolg van de kabinetsmaatregelen van dinsdagavond 13 oktober zijn alle hockeycompetities (jeugd en senioren) voorlopig stil gelegd. Alleen jeugd tot achttien jaar mag blijven trainen en onderling wedstrijden spelen tegen teams van de eigen club. Voor alle senioren geldt dat er tot nader order niet getraind kan worden.

Alle overige maatregelen zijn nog steeds van kracht. Dat betekent dat er geen toeschouwers welkom zijn tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden. Het clubhuis blijft dicht, de kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor noodzakelijk gebruik toiletten, toegang tot EHBO, AED en materialen. Op de club kan niet gedoucht worden.

Deze nieuwe maatregelen zorgen voor de nodige teleurstelling. Dat begrijpen we heel goed. Laten we hopen dat we hiermee het virus snel onder controle krijgen. We wachten nog op een update van de KNHB met eventuele aanvullingen en zijn druk bezig om te onderzoeken welke mogelijkheden er binnen het sportprotocol van NOC*NSF zijn om veilig en gezond te kunnen hockeyen. Zodra er meer bekend is zullen we dit delen.