RHC en Padel

8 oktober 2024
Stap in de wereld van Padel. Veel hockeyers hebben het al gespeeld maar nu heeft jouw club RHC wel iets leuks weten te organiseren. Jij als RHC-er krijgt op iedere reservering die je maakt 50% om te spelen op een van de 3 outdoor Padel banen van Estate Padel Club.

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door wanden. In bijna alle gevallen zijn de wanden een combinatie van glas en een hekwerk. Padel speel je met een padelracket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel. Aangezien de wanden kunnen worden gebruikt is kracht minder belangrijk bij padel. Dit houdt in dat deze sport door iedereen te spelen is en doordat het met 4 personen wordt gespeeld, is padel ook nog eens een zeer sociale sport. Pas op, je bent gewaarschuwd.. Padel is extreem verslavend.’’

Hoe maak je een RHC-account aan voor Estate Padel Club?
- Ga naar de RHC website en login (bovenaan de website) als RHC lid
- Ga naar documenten en klik op algemeen
- Klik op de link die hier vermeld staat en maak een account aan
- Reserveren kan vervolgens via www.estatepadel.nl of de speciale Estate Padel Club app

Als RHC-lid krijg je 50% korting op jouw gedeelte van de baan. Zorg dus als je met je clubgenoten Padel gaat spelen dat je gezamenlijk reserveert.

Heb je vragen? Mail naar [email protected] of stuur een app (06-28512351). Zien we je snel!