Teamindeling senioren

29 juli 2024
De voorlopige teamindelingen van alle Seniorenteams zijn in LISA verwerkt en zijn ook zichtbaar in de RHC-app. Op dit moment wordt er gewerkt aan het trainingsschema.

In de Dameslijn is de selectie van Dames 1 nog niet definitief en zoals eerder bericht zijn de dames nog op zoek naar versterking. Verder zijn er net als vorig seizoen in totaal vijf Damesteams (inclusief een Jong Seniorenteam) en is er één Veterinnen team.

In de Herenlijn is ook de selectie van Heren 1 nog gaande en zijn er wat meer verschuivingen qua teams. We hebben dit jaar voor het eerste een Jong Heren 1 team gevormd met de afvallers van Heren 1 en met andere spelers vanuit andere senioren teams en een aantal oud-leden die de stick weer hebben opgepakt. Dit team zal twee keer per week gaan trainen en onder leiding staan van Maarten Morrien als trainer/coach.

Daarnaast zijn we ook druk bezig met een Jong Heren 2 voor een andere groep van enthousiaste spelers die net uit de A komen, wederom aangevuld met andere spelers onder de leeftijdsgrens van 25 jaar (twee dispensatiespelers mogen maximaal 28 jaar zijn). Dit maakt dat we in totaal zes Herenteams hebben (inclusief twee Jong Seniorenteams) en twee Veteranenteams.

Daarnaast zullen dit seizoen wederom een Trim 1 t/m 6 zijn, waarbij dit jaar ook Trim 6 in de competitie mee zal spelen.

Komende weken zullen wij dus het trainingsschema maken en publiceren en in augustus zullen de selecties van Heren 1 en Dames 1 definitief worden gemaakt.

Groet,
Sebastiaan Boone