Teamindeling (Jongste) Jeugd 20-21

21 juni 2024
#UPDATE# De teamindeling van de MB lijn staat online.

Het seizoen 2020 - 2021 staat op het punt van beginnen! Eén van de belangrijke stappen hierin is de nieuwe teamindeling. Hierover een aantal opmerkingen:
  1. Vanaf 21 juni starten we in de nieuwe samenstelling met trainen. Dit trainingsschema geldt tot medio juli 2020. Op de website wordt dit trainingsschema gepubliceerd;
  2. Het is ons niet gelukt om vandaag de indeling van de meisjes B gereed te hebben. De reden hiervoor is dat we zijn geconfronteerd met te late opzeggingen waardoor we de aankomende week nog willen gebruiken om hier goed naar te kijken. De nieuwe meisjes B hebben deze week dan ook geen training;
  3. Wanneer je vragen hebt over de indeling D tot en met A dan kun je contact zoeken met de voorzitter van de jeugdcommissie via [email protected]; We kunnen dan een korte toelichting geven hoe de indeling tot stand is gekomen. Realiseer je wel dat het wijzigen van de indeling alleen in uitzonderlijke gevallen gebeurd.
  4. Wanneer je vragen hebt over de indeling F en E dan kun je contact opnemen met de voorzitter van de jongste jeugd commissie via [email protected].


Je kunt de nieuwe indeling op de volgende manier vinden:

  • Log in op de site (links bovenin, je hebt hier je lidnummer voor nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail even naar [email protected])
  • Ga naar club
  • Ga naar documenten
  • Ga naar jeugd
  • Er zijn twee documenten: ‘Teamindeling jeugd A tm D 2020-2021’ en ‘Teamindeling jongste jeugd E en F 2020-2021’

Veel plezier met jullie nieuwe teams!

Namens de jeugdcommissie en jongste jeugd commissie

Jeroen van der Vlugt (VZ Jeugd) & Alette Klok/ Brendan Nielsen (VZs Jongste Jeugd)