Trainen in Coronatijd: de kop is eraf!

14 mei 2024
Deze week mocht er voor het eerst weer getraind worden. De Jongste Jeugd beet het spits af in het weekend. De kids waren super enthousiast en zijn goed ontvangen. Veel mensen kwamen op de fiets zoals gevraagd. Hierdoor viel het met de drukte op de parkeerplaats enorm mee. Wat verbeterpunten zijn meegenomen ter evaluatie. Zo bleek de fietsenstalling een iets te gezellige plek om nog even te blijven hangen en waren ouders wat vroeg met ophalen. Maar met de inzet van een steady groep toezichthouders is de boel op zaterdag en zondag aardig onder controle. Onze complimenten!

Voor de D-jeugd was dinsdag de eerste training. Dit is de drukste dag omdat dan de meeste teams tegelijk aanwezig zijn. Omdat voor de D-jeugd geldt dat zij nog geen 1,5 meter afstand hoeven te houden, maakt dit de organisatie wel iets makkelijker. De looplijnen en wisseltijden van de velden waren nog niet voor iedereen helder. En dat is ook helemaal niet erg. De toezichthouders zullen de kinderen hierbij helpen. Verder is het fijn als alle ouders nog even de RHC-huisregels doornemen met hun kind(eren). Alle info staat op de site.

De C t/m A jeugd ging prima. Door de spreiding is de drukte heel minimaal. Tijdens de trainingen doet iedereen zijn of haar best om zoveel als mogelijk de 1,5 meter te respecteren. Dat waarderen we!

Vanaf komende week mogen de senioren ook weer trainen. Specifieke richtlijnen voor de senioren volgen deze week. Ook wordt het trainingsschema afgerond en gepubliceerd.

Laten we met zijn allen het beste ervan maken en er ook begrip voor hebben als het soms even net iets anders loopt dan gepland. Met elkaar kunnen we trots zijn op dit eerste resultaat!

Succes!

Remco van Oyen
Voorzitter RHC