T.I.M. Fysiotherapie & RHC

1 mei 2024

Zoals velen van jullie weten werken T.I.M. Fysiotherapie en RHC Rijswijk al een aantal jaar samen om de club fit en gezond te houden om het maximale uit de sport te halen.

 

Nu heeft iedereen natuurlijk een paar gekke maanden achter de rug waarin het sporten ons onmogelijk is gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat wij de beweging niet nodig hebben! Nu mogen de jeugdleden hopelijk snel weer trainen, maar voor alle leeftijden daarboven is dat (nog) niet mogelijk in team- of clubverband.
Er zijn mega veel mooie initiatieven naar voren gekomen en wij zijn massaal zelf gaan sporten in de buitenlucht, maar ook dit gaat helaas niet altijd goed of zoals gehoopt!

 

Dit jaar is Lester van der Werff de fysiotherapeut voor RHC. Mochten jullie vragen hebben, extra oefeningen willen of ├╝berhaupt weten hoe je fit kan blijven tot het moment daar is dat jullie weer het veld op mogen, dan kunnen jullie altijd naar hem uitreiken en dan zal hij jullie (nu nog) telefonisch of via beeldbellen ondersteunen. Ook mag je een mailtje sturen met je vragen. Dit kan allemaal naar onderstaande contact gegevens:

 

T.I.M. Fysiotherapie: 085 040 60 38

Lester van der Werff: Mobiel: 06 12 98 52 97 of via e-mail: [email protected]

 


Sportieve groet,
T.I.M. Fysiotherapie

 

Stay Safe, maar wel fit!