WK-nieuws vanuit het karretje

4 oktober 2024
Zoals wellicht bekend is, wordt er door RHC tijdens dit WK-hockeyjaar geld verzameld voor de Guusje Nederhorst Foundation. Door o.a. verkoop van leuke, unieke (sport-)artikelen willen we zoveel mogelijk geld voor dit goede doel ophalen.

De meest recente bestelling van de populaire WK14-RHC polo´s is deze week bezorgd. Degenen die bij ons shirts besteld hebben, kunnen deze dus komen afhalen. Heb je nog geen shirt? Kom dan ook naar het karretje, zodat we je naam kunnen noteren voor een volgende levering. De polo’s kosten € 15 per stuk.

Daarnaast zijn er vanaf nu ook hockeysokken met het unieke WK14-RHC logo verkrijgbaar bij het karretje! Met dank aan Sport2000 in Voorburg zijn deze sokken speciaal voor dit doel geproduceerd door Hingly (ook de leverancier van de ‘gewone’ RHC-wedstrijdsokken).
De sokken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten en kosten € 13 per paar. Wees er wel snel bij, want deze sokken zijn maar in een beperkte oplage gemaakt.

De artikelen zijn verkrijgbaar bij het karretje op het terras; op zaterdag geopend van 9 uur tot lunchtijd. Betalingen graag contant (geen pinmogelijkheid).

Wil je graag bestellen of heb je vragen over de verkoop, mail dan naar [email protected]Ook voor teambestellingen kun je ons mailen. Binnenkort zijn er trouwens nog meer, wat kleinere artikelen te koop, die zeer geschikt zijn voor de decembermaand! Hou hiervoor de RHC-site en app in de gaten.