Geert Dickhoff stopt na dit seizoen als coach van Rijswijk Dames 1

25 maart 2024
Geert Dickhoff stopt na dit seizoen als trainer/coach van Rijswijk Dames 1. Geert zit nu voor het vierde seizoen in de begeleiding van dames 1, waarvan de afgelopen 2 seizoenen als eindverantwoordelijke. Met Geert in het begeleidingsteam is het team gepromoveerd naar de 1e klasse en vorig seizoen zijn ze onder zijn leiding gemakkelijk gehandhaafd. Deze knappe prestatie hoopt hij dit seizoen samen met het team weer te evenaren.

Geert Dickhoff: "Ik heb een hele mooie tijd gehad als trainer/coach bij Rijswijk Dames 1. Deze periode was erg leuk en uitdagend. Het was en is nog steeds een mooie ervaring waar ik zelf ook veel van geleerd heb. Ik werk samen met een talentvol team en we hebben veel mooie dingen bereikt. Hopelijk kunnen we de laatste maanden dit nog een mooi vervolg geven en op een goede manier het seizoen op het veld afsluiten.”

De Rijswijksche Hockey Club vindt het jammer dat Geert er na dit seizoen mee stopt. "Geert is een echte clubman en we zijn dankbaar dat hij de afgelopen vier seizoenen veel tijd en energie in het team en in de vereniging heeft gestopt. Hij heeft onder andere een hele belangrijke rol gespeeld in het doorstromen van jeugdspelers naar dames 1 en het mag duidelijk zijn dat dat zijn vruchten heeft afgeworpen. We hopen snel weer van zijn kennis en kunde gebruik te mogen maken.”