Start inschrijvingen Jeugdkamp

20 maart 2024

Lieve RHC’ers, We hebben de inschrijving nog geen 24-uur geleden geopend en kunnen bijna zeggen dat het vol is! Gaaf om te zien is dat er dit jaar weer B-kids zich hebben aangemeld. Wil je dit fantastische kamp niet missen? Schrijf je dan nog gauw in via de website door het formulier in te vullen! Namens het JOC, Joost Nieuwenhuis

——————————————

Het leukste weekend van het jaar komt weer dichterbij: RHC-jeugdkamp. Zoals jullie gewend zijn gaan wij dit jaar ook weer met het pinksterweekend (30, 31 mei & 1 juni) op kamp. Alle jeugdleden vanaf de E-jeugd t/m de A-jeugd mogen mee. Het JOC is al hard bezig met alle voorbereidingen en kan jullie beloven dat het weer een weekend wordt waar je bij moet zijn! Schrijf je snel in, want vol=vol!


Inschrijven 

Inschrijven kan vanaf nu via het digitale inschrijfformulier dat je vindt via 

https://forms.gle/s7sAPTbTxiDfBUKD7

Na het insturen van het volledige ingevulde inschrijfformulier ontvang je binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van inschrijving. Deze bevestiging zegt nog niets over of je wel of niet mee kunt. Definitieve deelname hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in verschillende leeftijdscategorieën. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.


Kosten

De kosten van het jeugdkamp zijn nog niet bekend, maar de ervaring leert dat deze meestal tussen de €120 en €160 per deelnemer liggen.


Aanvullende informatie 

Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Alle aanvullende informatie die we als JOC willen delen, wordt komende weken via de e-mail, de RHC-site en app gecommuniceerd. Voor alle vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten kun je terecht bij: [email protected]


Jeugdkamp en Corona

Het Bestuur heeft besloten om de inschrijvingen en organisatie voor het Jeugdkamp gewoon door te laten gaan. Mocht er worden besloten dat het Jeugdkamp niet kan doorgaan, worden de deelnemerskosten terug betaald. 


Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Emma Jabroer, Joost Nieuwenhuis, Joost Steenvoort, Sander Oostveen, Nienke van Dommelen of Demi Verwoerd.