Trainersworkshop 18 maart - LET OP

TC
19 februari 2024
LET OP: Verplaatst naar 18 maart. In verband met alle workshopleiders die zelf moeten hockeyen/coachen/CPC rennen op de zondagochtend.

=====================================================

Woensdagavond 18 maart is de vierde trainersworkshop van het seizoen van 18.00 tot 19.15 uur. We doen een stukje binnen en ook een stuk buiten, dus kom in je hockeykleren.

Het thema van deze trainersworkshop is het leren slaan (en flatsen) en hoe je dat opbouwt binnen verschillende trainingen. Slaan (en flatsen) zijn supermoeilijke technieken om uberhaupt zelf al goed voor te doen. Hoe zorg je er dan voor dat je toch op de juiste dingen let om de spelers dit goed aan te leren.

Daarnaast gaan we verder in op hoe je een bepaald thema in een aantal weken kan opbouwen van het simpelweg aanleren tot het daadwerkelijk mee aan de slag gaan door de spelers zelf. Welke type oefeningen gebruik je voor het aanleren? Welke voor het toepassen in een wedstrijd? En hoe zorg je ervoor dat er voldoende succesmomenten in zitten?

Natuurlijk kan je wel! Kan je toch echt niet? Meld je dan af bij je hoofdtrainer, iemand van de technische commissie of stuur een mailtje naar [email protected].