Business Club Toernooi

27 september 2024

Zoals jullie hebben gemerkt, is het ‘WK hockey 2014-seizoen’ op onze club gestart. Een seizoen dat in het teken zal staan van diverse evenementen in aanloop naar het wereldkampioenschap hockey, dat in de zomer van 2014 in Den Haag (ADO-stadion, Plein) zal plaatsvinden.

Op RHC worden verschillende evenementen georganiseerd voor uiteenlopende groepen: het D&E jeugdtoernooi, het NK hockeytechniek, het HockeyGolftoernooi, het Expattoernooi. Maar ook aan de sponsoren is gedacht: het Business Club Toernooi!

Dit ‘sponsorentoernooi is een evenement tussen hockeyclubs uit de Haagse regio. Tijdens drie avonden: 31 oktober, 17 april en 5 juni komen teams bestaande uit clubsponsoren van de verschillende hockeyverenigingen tegen elkaar uit. Tijdens deze avonden worden er korte wedstrijden van een half uur, 7 tegen 7 op een half veld, met keeper gespeeld. Als afsluiting van het toernooi volgt een gezamenlijk bezoek aan een WK2014-hockeywedstrijd in het ADO stadion op 5 juni 2014.

Het doel van dit toernooi is dat sponsoren van verschillende hockeyverenigingen elkaar kunnen ontmoeten. Hierdoor kunnen waardevolle nieuwe relaties en netwerken ontstaan die van belang zijn voor het succes van bedrijven. Het hockeyspel is natuurlijk ook belangrijk, maar in dit geval staan netwerken en gezelligheid voorop. Daarom wordt elke avond afgesloten met een hapje en een drankje en ruim voldoende gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar. Het hapje zal verzorgd worden door M restaurant en het drankje door Wijnheren.

Voor de organisatie van dit evenement wordt een bijdrage van € 150,- euro per deelnemer gevraagd als tegemoetkoming in de kosten. Voor dit bedrag krijgt u dus 3 avonden hockeyplezier, toegang tot een waardevol netwerk en een afsluitende bijeenkomst in het ADO-stadion tijdens de wereldkampioenschappen.

Als RHC willen wij uiteraard ook een team samenstellen! Hierbij roepen wij sponsoren op om mee te doen aan dit toernooi. We hebben veel hockeyende sponsoren en met deelname kan RHC een prachtig team meenemen naar dit toernooi. Zo kunnen we de omliggende grote hockeyclubs laten zien dat ook RHC een geweldig sponsorteam heeft waar ze niet omheen kunnen!

Er zijn al enkele aanmeldingen voor het team, maar we zoeken nog aanvulling. Kunt u ons op korte termijn laten weten of u interesse heeft? Aanmelden kan via [email protected] of [email protected] of bellen met Harald Hilbelink (06-21262080).

Extra informatie:
· Het HDM team staat onderleiding van oud international en meervoudig Olympisch kampioen Wouter van Pelt!
· Er komt nog een aparte website voor deze unieke "Haagse hockey business club” en Linkedin groep!