MD4 op bezoek bij HDM

22 september 2024
Afgelopen zaterdag hadden de toppers van MD4 een vrij weekend omdat we met een oneven aantal in de voorcompetitie poule zitten. Maar een hockey-vrij weekend konden we niet zomaar voorbij laten gaan!

Wij zijn met bijna het hele team op bezoek geweest bij HDM. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de broer van Willemijn, Bart Pronk, hier in JB1 speelt. Bart heeft op RHC gehockeyd maar is vanwege zijn hockeytalent naar HDM gegaan.
De trainer van HDM JB1, Rutger den Hartog, had voor de wedstrijd een praatje voor onze meiden en heeft ze opdrachten meegegeven voor tijdens de wedstrijd. Na afloop hebben ze ook alles weer besproken.

Het was een super leuke wedstrijd om naar te kijken, HDM heeft met 14-0 gewonnen dus onze meiden hebben een waar doelpunten festijn gezien!

Namens alle meisjes van D4 wil ik Rutger onwijs bedanken voor zijn tijd en energie die hij erin gestoken heeft & natuurlijk ook Eefje voor het mogelijk maken van deze dag. Ik als trainer weet zeker dat de meiden een nuttige leerzame middag hebben gehad!

Elise Reparon