WK-nieuws - programma & shirt

10 september 2024
Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening van de nieuwe velden en het komende WK-hockeyjaar. RHC gaat hierin een belangrijke rol spelen. Veel activiteiten zullen plaatsvinden op ons complex.

Tijdens het openingsfeest hebben wij een veiling gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel: Guusje Nederhorst Foundation*. Er is maar liefst € 1.100,= opgehaald met deze veiling. Een goed begin dus!

Het komende jaar zal de WK-commissie regelmatig met een stand op de club te vinden zijn. Er worden diverse items verkocht die alleen dit jaar te krijgen zijn met het unieke WK-RHC logo. De shirts zijn inmiddels in de verkoop. Binnenkort volgen de sokken. We hebben gekozen voor witte sokken, omdat die ook goed bij het uittenue gebruikt kunnen worden. De prijs hiervan is € 13,-.

De shirts zijn uitstekend te gebruiken voor uitwedstrijden en voor toernooien. Het zou natuurlijk geweldig zijn als iedereen die naar de RHC-clubdag gaat dit shirt aan heeft. Hoe mooi is het om een heel vak met RHC leden op TV te zien in het bekende RHC-bordeauxrood!


Voor€ 15,- euro heb je al een leuk en uniek shirt, waarmee je tevens het goede doel steunt.


Wil je voor je hele team bestellen, mail dan graag naar [email protected]. Ook voor vragen over de verkoop kun je terecht bij [email protected]