Uitnodiging ingebruikname KG1&2

8 augustus 2024

 
 
 
Hierbij nodigen wij u uit voor een borrel op ons complex van de Rijswijksche Hockey Club op zaterdagmiddag 7 september 2013 voor de ingebruikname van de nieuwe kunstgrasvelden. We vinden het leuk om allerlei betrokkenen eens te laten zien wat er de afgelopen periode is bereikt. We zijn erg trots op onze nieuwe velden en de verbouwingen aan het clubgebouw. Mede met dank aan de Gemeente Rijswijk die oog had voor de renovatie aan ons complex.
 
Tijdens de zomerperiode is er door onze vrijwilligers stevig gewerkt aan de verdere invulling van het complex en zijn alle teams voorzien van (vrijwillige) coaches en trainers. We zouden het leuk vinden om u te ontmoeten zodat we deze prestatie kunnen vieren. Ook vieren we meteen de opening van het seizoen en geven we ook de aftrap voor het WK Hockey 2014 in Den Haag. Dat wordt een vrolijke en sportieve boel.
 
Zo tegen een uur of vier zal wethouder Jense het woord krijgen om de nieuwe velden officieel in gebruik te nemen. Daarna heffen we het glas op de toekomst van onze vereniging en ons verfraaide complex.
 
Op 7 september zullen ook sponsoren aanwezig zijn die het mede mogelijk maken dat RHC haar toekomstplannen kan verwezenlijken. Een gezonde en solide financiële basis was, is en blijft hoog bij ons in het vaandel staan. Wij nodigen ook de Rijswijkse politici uit die het mede mogelijk hebben gemaakt dat RHC thans zo'n florerende vereniging is. Tijdens deze borrel willen de SSRHC en de RHC u de ruimte geven de onderlinge contacten aan te halen. We hebben hiervoor de bovenverdieping van het clubhuis gereserveerd. Leden van het verenigingsbestuur en het stichtingsbestuur zijn aanwezig en zullen proberen alle genodigden aan elkaar én aan de vereniging voor te stellen.
 
Agenda zaterdagmiddag 7 september 2013:

-

tot 15.30 uur

Wedstrijdprogramma voor de gehele jeugd van RHC

-

16.00 uur

Ingebruikname nieuwe velden door wethouder Jense

-

16.20 uur

Aftrap activiteiten WK 2014

-

16.30 uur

Borrel

 
Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u aanwezig bent.
 
Tot slot: mogen we u vragen om op de fiets naar ons complex te komen omdat de parkeergelegenheid beperkt is? Alvast dank voor uw medewerking.
 
Graag tot ziens op 7 september!
 
Met sportieve groeten,
 
Koen Caminada
(voorzitter SSRHC)