Bekladding nieuwe kleedkamer

23 juli 2024
Ligt de dader op het kerkhof of doen we er samen iets aan?

Ik word als voorzitter van de Stichting herhaaldelijk aangesproken op het gedrag van leden, bezoekers en andere gebruikers van onze accommodatie. En terecht, want er ontstaat nogal eens schade aan het complex dat voorkomen had kunnen worden. Op de velden en op het complex wordt (te) vaak allerlei rommel aangetroffen. Voor velen zijn de sigarettenpeuken op het terras een doorn in het oog op een sportcomplex, en terecht.

De Stichting vindt dat een recente bekladding niet zonder gevolgen kan blijven. We roepen iedereen op om een steentje bij te dragen. Bekijk onderstaande foto eens: dat illustreert wel iets. Kort geleden is zijn de nieuwe kleedkamers in gebruik genomen. Gemaakt door vrijwilligers. Hoe kan het nu dat iemand moedwillig onze kleedkamer zo beklad? Tijdens het L'amour Toujours Toernooi (A&B) heeft Mathilde Vettewinkel van Cartouche gezoend met Brian. Zoveel is duidelijk zichtbaar op de bekladding. Ook is een spoor van HDS is achtergelaten op de pas geverfde muren. Wie heeft er iets gezien? We willen de schade op de dader verhalen en zullen mogelijk ook een sanctie opleggen (parkontzegging voor bepaalde tijd).

Zullen we met elkaar afspreken dat we elkaar aanspreken op hufterig gedrag? Als je dat niet durft, graag dergelijke voorvallen bij mij melden. Kleine moeite toch?

Tot slot: de Stichting probeert de accommodatie en het clubgebouw netjes te onderhouden voor het speelplezier van hockeyers en andere gebruikers. We finaliseren op dit moment de verbouwing van de entresol, de kleedkamers, maken nieuwe zitbanken voor in het clubgebouw en leggen twee nieuwe toplagen op de velden. Samen gaat het om 7 ton euro, louter in het jaar 2013! Laten we samen zuinig zijn op al dit moois.

Met sportieve groeten,

Koen Caminada
Voorzitter SSRHC