Winnaar Rijswijk Challenge 2013

TC
19 juli 2024

Na vier weken strijd om de punten op het hockeyveld zijn de kruitdampen opgetrokken en is de winnaar, eigenlijk twee winnaars, van de Rijswijk Challenge 2013 bekend.

 

Hockeyclub Forescate en Rijswijk zijn gedeeld eerste geworden met elk vijf gewonnen poules. Berkel & Rodenrijs is tweede geworden met twee gewonnen poules en Cartouche derde met één gewonnen poule. Bij Rijswijk hebben MB1, MB2, MC2, MD4 en JD3 hun poule gewonnen. Gefeliciteerd!! MC1 is gedeeld eerste geworden in hun poule alleen Forescate MC1 ging er met de poulewinst vandoor (doelpuntgemiddelde Forescate 19.6 en RHC 15.8). Tevens wil ik MD2 noemen die zijn namelijk tweede geworden in hun poule achter poulewinnaar RHC MD4.

 

Ik vind dat we als club heel trots mogen zijn op het resultaat. We zijn in staat gebleken in een heel korte tijd een competitie te organiseren. Dit alles met als doel een goede start met het nieuwe team, trainers, coaches te spelen zodat je nu al goed voorbereid bent op het volgende seizoen.

 

Ik hoorde dat het gevoel leefde dat er veel wedstrijden zijn uitgevallen maar niets is minder waar. 81% van de wedstrijden zijn gespeeld!!!

 

Achter de schermen is op Rijswijk veel werk verzet om de wedstrijden in de Rijswijk Challenge mogelijk te maken. Denk hierbij aan de competitieplanning, veel contact houden met alle verenigingen, het regelen van scheidsrechters, barbezetting, openen clubhuis, Rijswijk Challenge website, scheidsrechters en in de laatste plaats maar héél erg belangrijk de ouders en coaches die op doordeweekse avonden de spelers naar de plaats van bestemming hebben gebracht. Iedereen heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Ik wens iedereen een heel fijne vakantie en.. denk aan je conditie tijdens de vakantie.Voor loopschema's zie webpagina Hockeycommissie.

 

Met sportieve groet,

 

Ivo Caminada

Voorzitter Hockeycommissie