Teamindelingen D-E-F-Benj '13-'14

15 juni 2024

De wijze waarop we de jongste jeugd en D-categorie voor het seizoen 2013/2014 ingedeeld hebben, wijkt enigszins af van de wijze waarop de teams vanaf de C-categorie worden ingedeeld.


In de F-categorie, de E-categorie en de D-categorie werken we niet met selecties, maar baseren we ons op de waarnemingen gedurende het seizoen van de leden van hockeycommissie, de trainers en de coaches.


De waarnemingen richten zich de hockeybeleving bij de kinderen. Onder hockeybeleving verstaan we de combinatie van hockeyervaring, enthousiasme / inzet en hockeyvaardigheid.


We houden rekening met aanmeldingen van nieuwe leden aan het begin van, tijdens en na het hockeyseizoen. Tijdens de vakantieperiode ontvangt de club regelmatig nieuwe aanmeldingen voor het lidmaatschap. Als gevolg daarvan zullen er gedurende de komende weken vermoedelijk nog enkele nieuwe leden bijkomen. Zij zullen na periode 1 (rond de herfstvakantie) een definitieve plek krijgen in de nieuwe teams. Om dit mogelijk te maken zijn we genoodzaakt om na periode 1 enkele kinderen die nu zijn ingedeeld in een team, "door te schuiven". We adviseren daarom om pas na periode 1, de namen van de teamleden op kleding te laten drukken.


Verschillende teams hebben 1 reservespeler. Dit is een bewuste keuze. Om kinderen voldoende speeltijd te geven streven we ernaar om de teams voor 6-tal hockey, niet groter te laten zijn dan 7/8 speelsters/spelers. Voor 8-tal hockey is het streefmaximum 9/10 spelers/speelsters. Om de teamgenoten op wedstrijddagen niet in problemen te brengen, is het belangrijk dat iedereen uiterst terughoudend is met afmeldingen.


De Kabouters en de Benjamins trainen in groepsverband. Gedurende het seizoen voegen we nieuwe leden toe aan die groepen totdat ze vol zijn.


De teamindelingen:

Teamindeling Meisjes D 2013-2014

Teamindeling Jongens D 2013-2014

Teamindeling E en F 2013-2014

Teamindeling Benjamins 2013-2014


Trainingen

Voor informatie over de voorbereiding op het nieuwe seizoen, klik hier.


Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen gaat in op 17 juni en treft u hier. Vanaf 17 juni trainen de kinderen in de teamsamenstelling van het seizoen 2013/2014.


Toernooien

De F en E spelen tijdens de Jongste Jeugddag en de toernooien in hun huidige samenstelling (seizoen 2012-2013) Algemene informatie over de jongste jeugddag treft u hier. Specifieke informatie ontvangt u van de teamcoach.


De Benjamins spelen het Feest en Beest toernooi in hun nieuwe samenstelling (seizoen 2013/2014). De informatie over het Feest en Beest toernooi vindt u hier.

De kabouters spelen geen toernooi.