Business Club Toernooi

30 mei 2024

In aanloop naar het WK Hockey 2014 organiseren de verschillende hockeyverenigingen in samenwerking met Rabobank Den Haag het komende jaar diverse evenementen om er een compleet hockeyjaar van te maken.

Tijdens het Ondernemersplein is dinsdagavond 28 mei op het Plein in Den Haag een kick off van het Business Club Toernooi (BCT) gehouden, waar alle hockeyclubs door middel van demonstraties zichzelf konden presenteren. Ook RHC heeft zich daar laten zien en heeft een spetterende demonstratie hockey gegeven!
Het BCT is een sportief netwerkevenement gericht op contacten leggen tussen sponsoren van hockeyclubs. Door het BCT kunnen sponsoren op sportieve wijze hun contacten in de regio verbreden.
 
RHC is voornemens om met een aantal sponsors een team te vormen en deel te nemen aan dit toernooi (datum nog niet bekend). Bent u sponsor en lijkt het u leuk om voor 1 keer met een team deel te nemen aan dit toernooi? Geeft u zich dan op bij de WK2014-commissie: [email protected]. Ook voor meer informatie kunt via dit mailadres terecht.