Van de Voorzitter

16 januari 2024
Beste Leden en ouders,

Een nieuw jaar ligt voor ons. Een 2e helft van het seizoen 2019/2020, maar ook de aanloop naar 2021.
Voordat we echter vooruitkijken wil ik toch ook wat zaken en vrijwilligers van het afgelopen half jaar benoemen.

Al vind ik dat we niet te lang in het verleden moeten blijven hangen, maar de punten die ik ga noemen zijn gericht op te toekomst en op het beleid gepresenteerd in de laatste ALV. Een toekomst waarin we als bestuur nog meer kleur willen geven aan onze speerpunten, geborgenheid, ontwikkelen en verenigen.

Dit heeft al de volgende dingen opgeleverd:
De blauwe kaart in het kader van sportiviteit en respect. Door Loes Jongeneel is er gestart bij de F-jeugd om na de wedstrijd een kaart uit te delen aan de tegenstander om ze te complimenteren voor 1 van hun goede dingen tijdens de wedstrijd. Inmiddels doet de E-jeugd dit ook en is de D aan het trappelen om er ook mee van start te gaan.

Gemma Smolders, heeft het whats-up bord bedacht. Hierop kunnen jullie zien waar we nog vrijwilligers voor zoeken. Voor vragen, idee├źn of hulp kun je appen naar het nummer op het bord. 

Op de Wall of Fame kun je her team van de week vinden en de vrijwilliger van de maand. Op dit moment is het Madelon Gabler, die elke week toch weer de scheidsrechters indeelt.
 
De vernieuwde sponsorcommissie is de afgelopen periode druk bezig geweest om nieuwe sponsoren te vinden, maar ook om met oude betere contracten te regelen.
Dit heeft geresulteerd in een mooi contract met de Rabobank.

Gert-Jan Spuij heeft er voor gezorgd dat er protocollen zijn voor de vertrouwenspersonen  en deze zijn inmiddels gepubliceerd.  Gert-Jan is de vrijwilliger van de maand Februari, mede ook omdat je hem bijna ieder weekend wel een wedstrijd kunt zien fluiten.

Tevens heeft Daan,  2 nieuwe statafels voor buiten gemaakt, voor een betere derde helft.
Dit is alles maakt het leuk om voorzitter te zijn, maar ook voor jullie als leden.

En dan nu naar de toekomst.
2020 en verder.
Een jaar met een nieuw JOC. 
Oscar, Geert en ondergetekende hebben vanwege andere activiteiten een stapje terug gedaan, maar gelukkig is er een nieuwe jongere groep opgestaan om dit jaar weer voor een daverend kamp te zorgen. Hou de website goed in de gaten, want de inschrijvingen zullen wel weer hard gaan.

Een jaar van voorbereidingen.
Voorbereidingen op het verdwijnen van de plofcirkel, waarna we mogelijk een 4e veld neer kunnen leggen en het clubhuis kunnen verbouwen of herbouwen.
Maar ook voorbereidingen op vervangen van veld 3.
En misschien nog wel mooier een jaar van voorbereidingen op het aankomend lustrum.

Een jaar dat de Bar op alle trainingsdagen open is, waar meer vrijwilligers hun steentje bijdragen aan de vereniging.
Een jaar waar de  3e helft weer in ere herstelt wordt en het normaal is om met de tegenstander samen een drankje te drinken.

Kortom er is genoeg te doen en ik nodig namens het bestuur iedereen uit om mee te denken en te helpen bij deze items om het nog leuker te maken op deze mooie club.

Dan rest me alleen nog om iedereen een mooi sportief gezond 2020 te wensen.
Tot op de club.

Remco van Oyen
Voorzitter