Madelon vrijwilliger van de maand!

1 januari 2024
Madelon is vrijwilliger van de maand januari!

Sinds deze zomer hangt er een prachtige wall of fame op RHC.

Zoals jullie hebben kunnen lezen was onze vierde vrijwilliger Geert Willem van Weert.
Geert heeft Madelon genomineerd als vrijwilliger van de maand januari!

Het interview van Madelon is te lezen op de wall of fame!
Tevens deze maand ook op de website omdat niet iedereen het clubhuis zal bezoeken.

Zonder vrijwilligers geen RHC! Wij zijn trots op al onze vrijwilligers!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heet Madelon


Ik ben 26 jaar oud.


Ik speel in het team Dames 2 


In het dagelijks leven werk ik als Praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk. Hierbij begeleid ik mensen met Diabetes en Hart en Vaatziekten maar voornamelijk begeleid ik kwetsbare ouderen die nog thuis wonen en probeer ik ze zo lang mogelijk thuis te laten wonen.


Als vrijwilliger op RHC zit ik in de scheidsrechterscommissie, hierbij maak ik de indeling voor de zaterdag en de zondag. Ook geef ik training en coach ik MA1.


Het leukste wat ik hier heb meegemaakt zijn toch de l’Amour Toujours toernooien, het lustrum, kampioenschap met MA1 (toen ik zelf nog hierin speelde) en met Dames 2 vorig jaar op het veld en Dames 2 in de zaal de afgelopen jaren. Ook zijn alle spontane ‘ik blijf even hangen’ avondjes natuurlijk bijzonder omdat je dan met veel trainers, coaches en mensen die het leuk vinden om op de club te zijn het hebt over van alles en nog wat en elkaar beter leert kennen.


Mijn tip voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen is ga het gewoon doen! Leer nieuwe mensen kennen, spreek elkaar aan en vraag waar je kan helpen. Zo maken we het met iedereen een stukje makkelijker en opener. Iedereen zal zich hierdoor meer thuis voelen.


Mijn boodschap aan de leden van RHC is dat we met z’n allen moeten zorgen dat de club draaiende blijft en dat het gezellig blijft. Blijf eens wat vaker hangen, kom naar jeugd/seniorenwedstrijden kijken om meer mensen te leren kennen. Zo rol je er vanzelf in en wordt het allemaal makkelijker.


Als ik iemand mag nomineren als volgende vrijwilliger van de maand, is dat Gert Jan Spuij omdat hij meer doet dan alleen wedstrijden fluiten, zo zit hij in de vertrouwenscommissie en helpt hij mij waar nodig. Hij is altijd bereid om te helpen en doet dit altijd enthousiast en met een lach!!