Geert-Willem vrijwilliger van de maand!

1 december 2024
Geert-Willem is vrijwilliger van de maand december!

Sinds deze zomer hangt er een prachtige wall of fame op RHC.

Zoals jullie hebben kunnen lezen was onze derde vrijwilliger Sonja de Boer.
Sonja heeft Geert-Willem genomineerd als vrijwilliger van de maand december!

Het interview van Geert-Willem is te lezen op de wall of fame!
Tevens deze maand ook op de website omdat niet iedereen het clubhuis zal bezoeken.

Zonder vrijwilligers geen RHC! Wij zijn trots op al onze vrijwilligers!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heet Geert-Willem van Weert


Ik ben 49 jaar oud.


Ik speel in het team Veteranen A

 

In het dagelijks leven ben ik directeur eigenaar van Vitotherm BV. Wij maken en onderhouden gas- en oliebranders die we leveren aan de industrie over de hele wereld. Ik reis daarvoor geregeld naar allerlei landen, vooral buiten Europa.


Als vrijwilliger op RHC geef ik training aan JD1 en de Benjamins en ik ben TC-lid voor de jongste jeugd. Ik heb veel dingen gedaan op de club waaronder het bestuur, maar training geven vind ik het leukst.


Het leukste wat ik hier heb meegemaakt is toen we het wereldrecord trainen gingen verbreken. Iedereen was zo’n beetje op de club en daardoor was het waanzinnig gezellig.


Mijn tip voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen is: Zie het niet als vrijwilligerswerk. Het is gewoon meedoen met je eigen club. Je zult zien dat als je iets oppakt je je nog meer thuis gaat voelen. Je leert nieuwe mensen kennen en dan wordt de vereniging meer van jezelf.


Mijn boodschap aan de leden van RHC is: drink eens wat met je tegenstander. De volgende keer dat je elkaar ontmoet wordt daardoor veel leuker.


Als ik iemand mag nomineren als volgende vrijwilliger van de maand, is dat Madelon Gabler, omdat ze iedere week zorgt dat er scheidsrechters opgesteld staan en dat we daar wel eens wat dankbaarder voor mogen zijn.