Trainerscaf├ę #2 op 9 november

TC
6 november 2024
Zaterdagmiddag 9 november om 18.00 uur is het tweede RHC Trainerscafé van het seizoen. We duiken elke bijeenkomst de diepte in over één specifiek spelprincipe uit de RHC Speelwijze en deze keer gaat het over doelgericht. Dit doen we vanuit twee perspectieven. Aan de ene kant het daadwerkelijk technisch en tactisch hockeyspelletje om gevaarlijk te zijn richting het doel. Aan de andere kant ook om afspraken te maken, dat je in bepaalde wedstrijdsituaties niet altijd richting het goal hoeft te hockeyen.

Hiervoor hebben we natuurlijk weer twee gastsprekers gestrikt die gaan vertellen hoe ze dit principe in hun team behandelen. De eerste gastspreker is Martijn de Jong, onze eigen trainer/coach van Rijswijk heren 1. De tweede is Willem-Jan Oosterhof. Deze kennen we misschien nog van een tweetal seizoen terug, toen hij met Rijswijk dames 1 naar de 1e klasse is gepromoveerd. Op dit moment is hij de trainer/coach van Forescate heren 1.

Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje Chinees, een drankje en een goed gesprek over hockey. Ben je trainer, coach of extreem ge├»nteresseerd in hoe we hockeyen op de Rijswijksche Hockey Club? Hou zaterdag 9 november dan in ieder geval vrij en meld je voor de zekerheid nog aan via [email protected] zodat we genoeg sateetjes kunnen bestellen.