Betalen, ja graag!

29 oktober 2024

De eerste paar maanden van het seizoen is gebleken dat de bar van RHC steeds vaker onbemand open staat. Het gevolg hiervan is dat er jeugd en senioren in de keuken / achter de bar komen, dat het een rotzooi wordt en het meest zorgwekkende is dat er meer en meer spullen verdwijnen zonder afgerekend te worden. Wij maken ons hier zorgen om en delen dit graag met al onze leden!


Voor de Jongste Jeugd worden er ouders ingedeeld die doordeweeks bardienst draaien, voor de Jeugd gebeurt dit niet. Na de trainingen van de Jongste Jeugd wordt de bar dus weer gesloten en kan er gebruik worden gemaakt van de vending machine.

Geen barpersoneel = bar gesloten. 


Voor teametentjes wordt vaak de keuken opengelaten. Wij willen deze teams erop wijzen dat er geen Jeugd achter de bar / in de keuken mag! Alleen ouders mogen de maaltijd voor de kinderen verzorgen en ook zij moeten alles schoon achterlaten. 


De ongeschreven regel dat limonade altijd gratis achter de bar kan worden gehaald is onjuist. Wij vragen jullie ook om de limonade gewoon netjes af te rekenen of een glaasje water te nemen.


Mochten er vragen zijn, dan horen wij die graag. Je kunt ons altijd aanspreken op RHC of mailen naar: [email protected] 


Met sportieve groeten,

Elise en Romi

Bestuursleden Organisatie RHC